Jeugd Fitness

Mede omdat er steeds meer aandacht aan gezondheid wordt geschonken vinden wij het belangrijk hier zo vroeg mogelijk aan te werken. Overgewicht is een groot probleem en dit zal in de loop der jaren alleen maar erger worden. Als sportschool willen wij hier tegen werken en wel zo vroeg mogelijk.
Sporten is gezond voor jong en oud, maar brengt voor de jeugd flink wat voordelen met zich mee waar ze hun hele leven lang profijt van kunnen hebben. Daarom geven wij speciale jeugd fitness lessen.

Door op jonge leeftijd reeds te beginnen met sport zullen botten sterker worden en spieren en pezen krachtiger en steviger. Dit maakt de kinderen natuurlijk veel weerbaarder bij alle activiteiten in hun leven.
Naast die en vele andere voordelen is het ook belangrijk dat kinderen vele sporten zien en proberen. Onze jeugdlessen worden gegeven door een van onze instructeurs en zullen verder gaan dan alleen fitness. Er zullen vele diverse activiteiten uitgeoefend worden om de kinderen een breed beeld van sport te geven.
Kinderen kunnen er niet vroeg genoeg mee beginnen.

Met de lessen van jeugd fitness kan begonnen worden vanaf de leeftijd van 12 jaar.

Gratis Proefles

Cookie instellingen