Senioren Fitness

Steeds vaker hoort en leest u over de noodzaak van goed bewegen voor ouderen. Bent u gestopt met werken en kruipt uw leeftijd gestaag omhoog dan moet u proberen actief te blijven. Dit bindt de strijd aan met allerlei ouderdomskwalen. Ouderdom komt dikwijls met kwalen als botontkalking, krachtverlies en balansproblemen. Dit zijn allemaal kwalen die door middel van weerstandtraining en specifieke dynamische oefeningen tegengegaan kunnen worden!

Bij Life Style bieden wij diverse mogelijkheden, maar wij hebben geen vaste tijden omdat wij van mening zijn dat wanneer u de 60 gepasseerd bent u niet in een “speciaal” groepje geplaatst hoeft te worden. U maakt deel uit van de maatschappij en in de meest gevallen bent u flexibel in uw tijd. Veel ouderen trainen bij ons op de ochtend; maar u bent bij ons altijd welkom.

Onze beweeg- en leefstijladviseur richt zich in het bijzonder op de groeiende groep ouderen om nuttige, plezierige en effectieve trainingen in groepsverband te geven. Natuurlijk vindt niet iedereen het prettig om in groepen te werken, daarom bieden wij ook intensieve begeleiding voor de individuele seniorensporter! Zo is het voor iedereen mogelijk om effectief in beweging te blijven. Sluit u vrijblijvend aan wanneer u dat wilt.
Kom dus langs en ervaar de gezelligheid van gezamenlijk trainen!

Gratis Proefles

Cookie instellingen