Jeugd Fitness

De jeugd heeft de toekomst, een bekende uitspraak die overal op van toepassing is. Helaas blijft overgewicht en inactiviteit een actueel onderwerp bij onze kinderen. Wij vinden het zeer belangrijk dat op jonge leeftijd bewust aan de gezondheid gewerkt wordt en stimuleren dit erg graag.
 
Kids-Fitness betekent bij ons dat in een groep met leeftijdsgenootjes getraind wordt, onder professionele begeleiding. Hiervoor bieden wij een gevarieerd en verantwoord programma waarbij het vooral om plezier draait.
Onze kids fitness lessen zijn specifiek gericht op kinderen vanaf 12 jaar. De lessen zijn erop gericht om de kinderen alle aspecten van de sportschool te laten ervaren zodat zij weten hoe het werkt en weten hoe leuk het is. Doelstellingen van de lessen zijn basiskenmerken als kracht, uithoudingsvermogen en beweegervaring maar indirect zal er ook aandacht aan houdingsproblemen worden geschonken. 
 
Ook voor deze doelgroep is het mogelijk om eerst eens een proefles te volgen zodat ze kunnen ervaren of ze het leuk vinden of niet. Neem dus snel contact op!

Wil je het een keer gratis proberen? Klik dan hier!
Cookie instellingen