Peuter Dans Met Mij!

PeuterDansMetMij neemt je peuter mee in een dansverhaal waarbij wordt ingespeeld op de belevingswereld van het kind. Sprookjes, prentenboeken of eigen verhalen vormen een rode draad tijdens de lessen.

Peuterdans van PeuterDansMetMij is ontwikkeld voor jongens en meisjes van 2 tot 4 jaar die graag bewegen. Ze spelen op een manier waar veel beweging aan te pas komt en beginnen spontaan te dansen en zingen als ze muziek horen. Daarnaast is het ook geschikt voor kinderen die timide zijn en de kat uit de boom kijken. De eerste lessen zullen ze alles van een afstandje bekijken maar wel opslaan wat er gebeurt. Soms letterlijk voetje voor voetje zullen ze mee gaan doen en de verlegenheid loslaten. Peuterdans van PeuterDansMetMij is ook voor kinderen die hun grove motoriek beter kunnen ontwikkelen. De lessen kunnen helpen om de bewegingsmogelijkheden van het kind te ontwikkelen door het kind te stimuleren tot bewegen.

PeuterDansMetMij houdt rekening met kinderen die gevoelig zijn voor sfeer en geluid. Tijdens het ontwikkelen van de lessen wordt gekeken naar muziekkeuze en tijdens de les wordt gelet op het volume. De lessen peuterdans van PeuterDansMetMij sluiten aan bij de taal-en rekenontwikkeling van peuters en bij de ontwikkeling van grove en fijne motoriek. Door middel van een vaste structuur in de les van korte bewegingsactiviteiten, afwisselende muziek en eenvoudige materialen komen alle aspecten aan bod. Kinderen leren te wachten op hun beurt en dat een oranje lint net zo mooi zwiert als een roze lint.

Je peuter is van harte welkom voor een proefles!
Geef dit even door via www.peuterdansmetmij.nl

Iedere woensdag tussen 09:00 en 11:00 uur.

Cookie instellingen