BenFit Leefstijlprogramma

Train jij elke week fanatiek maar blijven de resultaten uit? Of ben je op zoek naar meer begeleiding naar een gezondere leefstijl maar vind je Personal Training net wat te duur? Voor jou hebben wij dan het effectieve BenFit programma!
 

Vanaf 1 januari starten wij met de eerste aanmeldingen! Vol = vol!

Het BenFit-programma is speciaal ontwikkeld om op een gezonde manier aan je lifestyle te werken: of het doel nu afvallen, aankomen of juist in balans blijven is. Je wordt begeleid door een persoonlijke coach die samen met jou aan de slag gaat om een gezonde lifestyle te realiseren. Jouw coach helpt je op een andere manier te kijken naar jouw lichaam en gezondheid.
 

Het BenFit-programma werkt aan een gezonde lifestyle met drie essentiële pijlers

Het BenFit-programma geeft je een wekelijks voedingsadvies, inclusief boodschappenlijst, individueel afgestemd op jouw lichaam en situatie. Dat houdt in dat er wordt gekeken naar de energiebehoefte van je lichaam (op basis van jouw ruststofwisseling), naar de intensiteit van je werk én het aantal uren dat je sport. Daarnaast houdt het programma rekening met voorkeuren, eetpatronen en allergieën of intoleranties. Een uniek gezond voedingsadvies voor jou op maat gemaakt!

Het BenFit-voedingsadvies ondersteunt een verantwoord gewichtsverlies tot 1 kilo per week. Daarnaast leer je tijdens het programma meer over voeding en hoe je balans creëert tussen jouw nieuwe eetpatroon en de andere twee pijlers van BenFit: Bewegen en Relax.BenFit is meer dan alleen de focus op je gewicht:
  • Positief in het leven staan
  • Controle hebben over je eigen lichaam en gewicht
  • De manier om je steeds beter te voelen en om te genieten van het leven
De kosten voor een compleet BenFit traject van 12 weken bedragen € 275,-.
 

Wacht dus niet langer en meld je direct aan.
Wij helpen je graag op weg!


Online Inschrijven

Veld leegmaken
Cookie instellingen