Over ons

Sportcentrum Life Style is de oudste sportschool/gym van Sneek en omstreken. Begonnen in de binnenstad van Sneek en imiddels al jaren een begrip langs de rondweg van Sneek. Gevestigd in een uniek en modern sportcomplex, dat al vele jaren diverse mogelijkheden biedt om op een verantwoorde manier aan een goede conditie en gezondheid te werken. Ons team besteedt daarbij veel aandacht aan persoonlijke en deskundige begeleiding.

Middels een gevarieerd Les-Mills lesprogramma zorgen wij er voor dat iedereen zich bij ons thuis kan voelen. Het grote aanbod groepslessen wordt regelmatig uitgebreid met de nieuwste trends. Al onze instructeurs hebben intensieve opleidingen gevolgd en krijgen continu bijscholing, zodat wij veilige en uitdagende lessen kunnen garanderen. Elke 3 maanden organiseren wij een release waarbij een nieuw kwartaal aan muziek, dans en trainingen wordt geïntroduceerd.

Onze fitnessruimte is zeer geschikt voor vele diverse doelstellingen, van krachttraining voor de serieuze sporter tot revalideren met fysiotherapie of recreatief aan je gezondheid werken. Onze instructeurs helpen iedereen na een uitgebreide intake graag persoonlijk op weg. Dit alles geldt uiteraard ook voor de jeugd, wij vinden het zeer belangrijk dat op jonge leeftijd bewust aan de gezondheid gewerkt wordt en stimuleren dit erg graag. Zodoende hebben wij zeer lage tarieven voor de jeugd en hebben wij hier tevens speciaal instructeurs voor aangewezen.
Ook senioren zijn bij ons een belangrijke doelgroep, onze beweeg- en leefstijladviseur helpt hen graag op weg naar een gezonde leefstijl met een fit en krachtig lichaam zonder klachten.
Naast deze vrije fitness bieden wij ook mogelijkheden voor ieder met een erg specifieke doelstelling (en een flinke dosis motivatie) die deze zonder fratsen zo effectief mogelijk wil aanpakken. Voor hen staan onze Personal Trainers altijd vrijblijvend klaar om een plan te schetsen.

Dus kom eens langs en laat je verrassen!

Iedereen die benieuwd is naar het volledige Life Style Team, klik dan hier!

Cookie instellingen